St Michel uit Antwerpen: leverancier van koffiemachines voor Horeca, Bedrijven & Instellingen

Investeer in professionele toestellen voor uw organisatie of bedrijf

Niet alleen leveren wij heerlijke koffie, we hebben ook het geschikte toestel om deze koffie te bereiden.
We focussen ons met name op de Belgische markt, met inbegrip van ziekenhuizen, zorgcentra en kmo’s.

Matic - TH met of zonder wateraansluiting

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en instellingen waar een vlotte koffievoorziening nodig is. Een aangepaste doorloopprogrammering "op grootmoeders wijze" zorgt voor een optimale extractie tijdens het zetten van de koffie.

Het ideale koffiezetsysteem vanaf 25 à 30 tassen per dag heeft voor u enkel en alleen voordelen.

GOEDKOOP: U krijgt het BRAVILOR toestel volledig GRATIS in bruikleen samen met 2 Bravilor Airpots. U betaalt enkel de koffie à rato van minimum 1 karton OCF-koffie per toestel per maand. Plaatsing en eventuele herstelling van het toestel zijn eveneens volledig gratis (uitgezonderd ontkalken, defecten door kalk, brand, diefstal, vandalisme, foutieve manipulatie).

EFFICIENT: Dankzij het unieke OFFICE COFFEE FILTER systeem, of OCF, een juist gedoseerde hoeveelheid koffie in een gesloten filterzak, krijgt u steeds de optimale en constante koffiekwaliteit en behoort het geknoei met losse koffie, schepjes, verfrommeld of omgevallen filterpapier en gemors met koffiedik voorgoed tot het verleden. In minder dan 5 minuten zet u een heerlijke thermos koffie.

De Esprecious 22 heeft twee canisters voor instant ingrediënten en een gesplitst bonencanister voor twee soorten koffiebonen. U kunt dus zelf kiezen voor espresso, decafé of gewone koffiebonen. De instantcanisters kunnen worden gevuld met een topping en bijvoorbeeld cacao voor koffiespecialiteiten zoals cappuccino, café au lait, wienermelange en warme chocolademelk.
De doelgroep zijn cafetaria, organisaties in de zorgsector en bedrijven.

Sterke punten:

Instantapparatuur - Bolero 1 3kW

Voorzien van één canister voor dosering van koffie of chocolade en een aparte heetwaterkraan voor bijvoorbeeld thee of soep. Voor locaties met een piekvraag voor grotere volumes, die ook over een wateraansluiting beschikken. Aanvullend is de machine voorzien van een digitale besturing, een aparte heetwaterkraan, een kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en een spoelprogramma.
De doelgroep zijn zorgcentra.

Sterke punten:

Percolator 

Sterke punten:

Rondfilterapparatuur met afzonderlijke heetwateraftap, voor locaties met wateraansluiting. Zet grote hoeveelheden koffie in losse containers. Voorzien van digitaal display, totaal- en dagtellers, ontkalkingssysteem, koffie-is-klaar signaal, ingebouwde tijdklok en optimale beveiligingen. Inclusief containers type VHG, filterunits en lekbak.

Verschillende uitvoeringen en variaties beschikbaar.

Sterke punten:

De filterkoffiemachine Matic is een betrouwbaar en duurzaam koffiezetapparaat dat eenvoudig is in gebruik. Naast de standaard warmhoudplaat beschikt de koffiemachine ook over een tweede warmhoudplaat aan de bovenzijde. Bij de Matic worden twee glazen kannen meegeleverd. Met dit koffiezetapparaat met wateraansluiting heeft u jarenlang de oplossing voor goede, verse filterkoffie.

Sterke punten:

De THa filterkoffiemachine zet verse koffie rechtstreeks in een airpot of thermoskan. Het koffieapparaat wordt aangesloten op de wateraansluiting. U hoeft alleen de koffie toe te voegen en de machine aan te zetten. De THa van hoogwaardig roestvrij staal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat hem ideaal maakt voor gebruiksintensieve situaties.

Sterke punten:

Met de TH filterkoffiemachine zet u rechtstreeks verse koffie in een airpot of thermoskan. Dit koffieapparaat is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te onderhouden. De duurzame TH past in een situatie waar nu en dan kannen koffie nodig zijn en is geschikt voor intensief gebruik.

Sterke punten: