top of page
Koffiebranderij St Michel, uw koffieleverancier

Over koffiebranderij St Michel, koffieleverancier voor bedrijven, instellingen & Private Label

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Vijf generaties kwaliteit bij St Michel in Antwerpen

Intussen staat met Hendrik Hanssens de vijfde generatie aan het roer van onze Antwerpse koffiebranderij. Hij handelt met respect voor het verleden, maar maakte de koffiebranderij ook klaar voor de toekomst. Hendrik Hanssens Zaakvoerder van St-Michel “Onze koffiebranderij beschikt over de nieuwste machines zodat we de koffie optimaal kunnen branden.

Hoewel koffiebranden nog steeds volgens een ambachtelijk proces verloopt, wordt het proces nu computergestuurd om een constant hoogwaardig resultaat en een optimale traceerbaarheid te garanderen. Dit alles geeft onze koffie zijn typerende traditionele smaak met een moderne twist.”


~ Hendrik Hanssens

Hendrik Hanssens zaakvoerder van St Michel

Hendrik Hanssens
1924-25 Bestelwagen DeBakker-Huybrechts-elektrische koffiebranderij

Koffiebrander van de 5de generatie

Koffiebranderij St Michel uit Antwerpen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1880. De eerste vestiging was gelegen in de schaduw van de Sint-Michielskerk in Antwerpen, wat meteen ook de verklaring is van onze bedrijfsnaam.

1924-25 Bestelwagen DeBakker-Huybrechts-elektrische koffiebranderij

Snelle levering, uitstekende service

Koffie St Michel staat bekend om zijn stipte leveringen en vlotte service. Dankzij onze unieke ligging in de haven van Antwerpen zijn onze bestelwagens met koffie snel bij u. Die snelle service hebben we te danken aan een volledig gerobotiseerd productieproces. Zo kunnen we de productie volledig afstemmen op uw vraag en krijgt u vlot uw bestelling tot aan uw bedrijf of organisatie geleverd.

 

Bovendien is alles hierdoor traceerbaar en weten we perfect welke lading naar welke klant gaat. Van koffieboon tot kopje koffie, met onze computergestuurde machines is dit proces nog nooit zo snel gegaan. Telefonisch en via onze website zijn we steeds te bereiken. Zo hoeft u nooit zonder koffie te zitten!

volledig gerobotiseerd productieproces

Duurzaam verantwoord ondernemen

Wij helpen graag mee aan een betere wereld. Dit doen wij door heel ons brandingsproces 100% te laten draaien op groene stroom. Met behulp van zonnepanelen produceren we zelfs meer energie dan we nodig hebben. Geniet van onze lekkere koffie en steun hierdoor onze natuur!
Verder is eerlijke handel voor ons ook heel belangrijk. Zo werken wij samen met verschillende labels zoals Fairtrade, Rainforest Alliance en UTZ.

bottom of page