top of page
De beste koffie uit de haven van Antwerpen

Onze traditionele koffie uit de haven van Antwerpen, koffiebonen, oploskoffie, gemalen koffie, fairtrade koffie, arabica, robusta...

FAIR TRADE, PURE ARABICA OF EEN HEERLIJKE MELANGE

Arabica-, robusta- en fairtradekoffie van baristakwaliteit

De koffiemarkt is een internationaal gebeuren waarin wij als koffiebranderij St-Michel een centrale rol spelen. De koffiebonen die wij branden komen van over de hele wereld, waarbij we verschillende soorten en melanges aanbieden. Dit gaat van 100% arabicakoffie tot bijvoorbeeld een melange van arabica en robusta. Wat uw voorkeur ook is, wij leveren u een product dat 100% bij u en uw medewerkers of bezoekers in de smaak valt. Wij branden onze koffie met een gemoderniseerd traditioneel brandingsproces om de optimale kwaliteit van uw koffie telkens te garanderen.

brandingsproces

Brandingsproces

Het branden van de koffie gebeurt in grote trommels op een temperatuur van zo’n 200 tot 220°C. Hierbij kunnen we per soort en per product de tijdsduur aanpassen, zodat er een zacht gebrande of net een intensief gebrande koffie ontstaat.

Onverwerkte koffiebonen

Respect voor eerlijke landbouw en duurzame handel

Fairtrade koffie

Welke koffie u ook kiest, wij werken steeds met respect voor het oorspronkelijk product en de kleine landbouwers. Niet voor niets zijn we er trots op dat onze koffie het Rainforest Alliance label draagt. Dat wil zeggen dat de aangekochte koffiebonen op een duurzame manier werden verbouwd. Omdat we actief willen bijdragen aan een eerlijke wereldhandel, beschikken we over een groot aandeel fairtrade koffie.

Fair Traid koffie

Private label koffie

Bent u op zoek naar een partner voor uw eigen koffiemerk? Bij Koffie St Michel bieden wij private label opties aan die op maat kunnen worden gemaakt naar uw specifieke behoeften en wensen. Met onze moderne, volautomatische machines kunnen wij hoogwaardige koffieproducten produceren. Wij reinigen en branden ruwe koffie en verwerken de gebrande koffie in gemalen of bonenkoffie dewelke wij verpakken naar uw wens. Onze focus op kwaliteit en consistentie zorgt ervoor dat u altijd op een uitstekend eindproduct kunt rekenen. Bovendien werken wij nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun merk perfect aansluit bij hun bedrijfsvisie. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw eigen unieke koffiemerk te creëren.

Koffie in verschillende uitvoeringen

VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Wij verschepen onze koffie wereldwijd en erkennen dat u daarbij uw eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden wij u steeds verschillende mogelijkheden aan.

Gemalen en ongemalen koffiebonen

Koffie in zachte vacuümverpakking en ventiel voor een optimale dosering

Oploskoffie of gevriesdroogde koffie

Wenst u meer info over de prijzen en de mogelijkheden? Dan ontvangen wij u graag op de koffie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page