" " " " " "
top of page

Onze traditionele koffie uit de haven van Antwerpen, koffiemachine bonen, fairtrade koffie, arabica, robusta,…

FAIR TRADE, PURE ARABICA OF EEN HEERLIJKE MELANGE

Arabica-, robusta- en fairtradekoffie van baristakwaliteit

De koffiemarkt is een internationaal gebeuren waarin wij als koffiebranderij St-Michel een centrale rol spelen. De koffiebonen die wij branden komen van over de hele wereld, waarbij we verschillende soorten en melanges aanbieden. Dit gaat van 100% arabicakoffie tot bijvoorbeeld een melange van arabica en robusta. Wat uw voorkeur ook is, wij leveren u een product dat 100% bij u en uw medewerkers of bezoekers in de smaak valt. Wij branden onze koffie met een gemoderniseerd traditioneel brandingsproces om de optimale kwaliteit van uw koffie telkens te garanderen.

Rainforest Alliance

Brandingsproces

Het branden van de koffie gebeurt in grote trommels op een temperatuur van zo’n 200 tot 220°C. Hierbij kunnen we per soort en per product de tijdsduur aanpassen, zodat er een zacht gebrande of net een intensief gebrande koffie ontstaat.
Wij zijn fier op ons aanbod fairtradekoffie.

Respect voor eerlijke landbouw en duurzame handel

Fairtrade koffie

Welke koffie u ook kiest, wij werken steeds met respect voor het oorspronkelijk product en de kleine landbouwers. Niet voor niets zijn we er trots op dat onze koffie het Rainforest Alliance label draagt. Dat wil zeggen dat de aangekochte koffiebonen op een duurzame manier werden verbouwd. Omdat we actief willen bijdragen aan een eerlijke wereldhandel, beschikken we over een groot aandeel fairtrade koffie.

VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Wij verschepen onze koffie wereldwijd en erkennen dat u daarbij uw eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden wij u steeds verschillende mogelijkheden aan.

Gemalen en ongemalen koffiebonen

Koffie in zachte vacuümverpakkingen voor een optimale dosering

Oploskoffie

Wenst u meer info over de prijzen en de mogelijkheden? Dan ontvangen wij u graag op de koffie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page