top of page
Koffie voor zorginstellingen

Een professioneel koffiezetapparaat in de zorgsector

Een professioneel koffiezetapparaat voor zorginstellingen

Als leverancier van koffievoorzieningen begrijpen we als geen ander de meerwaarde van een hartverwarmende kop koffie in de zorgsector. Want koffie kan een belangrijke rol spelen in het welzijn van patiënten en zorgpersoneel en creëert meteen een gastvrije en warme sfeer voor iedereen die over de vloer komt, waaronder wachtende bezoekers of gehaaste medewerkers. We zijn er trots op dat wij zorginstellingen op elk moment kunnen voorzien van hoogwaardige koffieproducten, terwijl zij zich volledig kunnen focussen op de zorg van hun patiënten.

Met zorg geselecteerd

Bij St Michel hebben wij speciaal voor de zorgsector een aanbod samengesteld die inspeelt op alle eisen. Ons assortiment stopt niet bij koffieautomaten, we hebben ook aan instant-, bonen en gemalen koffie gedacht. Onze koffievoorziening kan daarnaast worden uitgebreid met andere dranken, zoals thee en warme chocolademelk en waterfonteinen.

 

Verder bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget, of het nu om een ziekenhuis, woonzorgcentrum, praktijk of andere zorginstelling gaat.

Medische staf neemt een koffiepauze
Ons assortiment koffie

Heeft u interesse in onze koffievoorzieningen voor de zorgsector? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

bottom of page