top of page
Zoeken
  • St. Michel

Welke koffiemachine past het best bij uw onderneming?

Bijgewerkt op: 11 jul. 2023

Koffiedik kijken voor de keuze van uw perfecte koffiemachine?

Met de grote variatie aan koffiemachines die vandaag verkrijgbaar zijn, wordt het kiezen van de koffiemachine die het beste aansluit bij de behoeften van uw onderneming soms eerder koffiedik kijken. Wij geven u alvast 3 overwegingen die u bij uw keuze in het achterhoofd kunt houden.

professionele koffiemachine kiezen

Waarop letten bij het kiezen van een professionele koffiemachine

1. Aantal koffiegebruikers per dag

In een bedrijf of zorgbedrijf is een vlotte koffievoorziening een must. Factoren als de grootte van de organisatie en piekmomenten waarbij veel koffie tegelijkertijd gezet moet kunnen worden bepalen de keuze. Krijgt u veel mensen over de vloer? Kies dan voor een koffiemachine die uw medewerkers, klanten, patiënten of bezoekers een gevarieerd keuzemenu serveren. Cappuccino, café au lait, wienermelange, warme chocolademelk, … voor elk wat wils!


2. Welke soort koffie wenst u?

Bonen, gemalen of oploskoffie? De keuze van het product beïnvloedt ook de snelheid van het bereidingsproces. Bonen leveren het beste resultaat, maar zijn meer geschikt voor het zetten van individuele kopjes koffie en minder geschikt voor grotere hoeveelheden in één keer. Gemalen koffie is meer geschikt voor het vooraf bereiden van grote hoeveelheden met een lage kostprijs. Oploskoffie biedt het voordeel van snelle bereiding van grote hoeveelheden koffie op het moment zelf.


3. Koffiemachines kopen, huren of bruikleen?

Bij het kiezen van een koffiemachine zijn er drie opties: kopen, huren of in bruikleen. Kopen geeft u volledige eigendom zonder maandelijkse kosten. Huren biedt flexibiliteit zonder grote investeringen en inclusief onderhoud. Bruikleen geeft u de mogelijkheid om geen investering te financieren. Overweeg uw budget en behoeften voor een weloverwogen keuze.


Bent u er nog niet helemaal uit? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf of zorginstelling. Neem contact met ons op!

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page